Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Vlorë - OST
September 14, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Vlorë

Për remont të planifikuar sipas planit grafik, të Zbarrave 35kV në N/Stacionin Babicë, në datat 15 - 16 Shtator 2020

  • OST sh.a. njofton se në datat 15 -16 Shtator 2020 nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohen Zbarrat 35kV Seksioni i I-rë në N/Stacionin Babicë, stakim i Çelësit 35kV të Linjës TEC 1 Babicë – TEC Vlorë; stakim i Çelësit 35kV të Linjës TEC 2 Babicë – TEC Vlorë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike  N/ Stacionet Tec Vlore, Uji Ftohte, Skele si dhe disa zona:

 

në Rrethin Vlorë:  Lagjia Pavaresia, Uji Ftohte, 10 Korriku, 2 stacione pompimi, 15 Tetori, zona prane spitalit te vjeter, Spitali Rajonal Vlore, Hajro Cakerri, Topana, Partizani, Karabashe, Isa Boletini, 29 Nentori, Prefektura, Kinoteatri, Gjykate e Rrethit Vlore, qendra Studentore, Ambulanca Qendrore, Prokuroria, Kanina.

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 16 Shtator 2020 nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohen Zbarrat 35kV Seksioni i II-rë në N/Stacionin Babicë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike  N/ Stacioni Xhuherine si dhe disa zona:

 

në Rrethin Vlorë:  Babic, Risili, Ceprat, Bunavi, Kerkove, Bestrove, Babic madhe, Babice vogel, Xhyerin, Inertem, Sherishte, Drashovic, Vodic, Mavroive, Lapardha, Maxhare. Llakatund, Beshisht, Shushice, Armeni, Picua.

 

Ndërsa për intervalin kohorë prej 5 min do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet : Amonice Smokthine, Kuc, Borsh Mobile, Hec Fterre, si dhe Hec-i Smokthine si edhe disa zona:

 

në Rrethin Vlorë:  Nafta, Rama, Ploce, Kasaj, Vajze, Pete, Hysoverdhe, Mallkegje, Blushe, Lezhane, Amonice, Lepenice, Brataj, Terbac, Mesaplike, Gjorme, Gumenice, Sye Kuqe, Brusnje, Kote, Ramice, Velce, Verbase, Matogjine, Boderi, Bashaje.Kuc, Bolene, Subjekti Vlora Beton.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !