Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tiranë - OST
May 19, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për stakim të linjës 110kV Farkë – Uzina Traktorëve, si masë sigurie të punimeve të betonimit të Firmës CUCI, në datën 20 maj 2020 nga ora 05:00 deri në orën 05:05

OST sh.a. njofton se në datën 20 maj, në intervalin kohor 05:00-09:00 do të stakohet linja 110kV Traktora – Farkë,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike për periudhen kohore dy herë prej 5 min në datat 20 dhe 21 maj nga ora 05:00 deri ne oren 05:05  N/Stacionet Farkë, Ibë si edhe disa zona:

Tiranë: Berzhite, Mullet, Baldushk, Ibë, Zona e Krrabës, Fshatrat: Kllojke, Rozavera, Pashkashesh,  Fravesh, Komuna Farkë (Pallate pranë kopshtit Botanik), Stallat Sauk, TEG, Tiranë, Vilat, Ibë, Gurrë, Pëllumbas, Sauk, Lundër, Vishnje.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !