Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tiranë - OST
May 15, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për remont të planifikuar në N/Stacionin Tirana 1 220kV, të Transformatorit të Fuqisë 63MVA 220/20kV, në datën 19 Maj 2020 nga ora 00:00 deri në orën 00:05 dhe nga ora 05:00 deri në orën 05:05

OST sh.a. njofton se në datën 19 Maj 2020 nga ora 00:00 deri në orën 00:05 dhe nga ora 05:00 deri në orën 05:05 do të stakohet në N/Stacionin Tirana 1 Transformatori i Fuqisë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 20kV A4, A7, A8, A11, A12, A16, A20, A22, A21, A23 si edhe disa zona:

në Rrethin Tiranë: Rr Don Bosko, (Pallate prane shkolles Qazim Turdiu), Rr Jordan Misja, Asim Vokshi, Haxhi Hysen Dalliu, Barikadave, Harry Fuls, Mbreteresha Geraldine, Drejtoria pergjithshme e Doganave, Zona Laprake, Rr Pandi Dardha, Rexhep Preza, Koli Bano, Lord Bajron, Gjergj Legisi, Marin Barleti, Mati Logoreci, Rr S. Bruzi, Paskuqan, Koder Kamez, Bathore (pjeserisht), Universiteti I Kamzes, Rrethinat e N/st 220, Allias, Qesarat, Reperti 3700, Serat, Kombinati Mishit, Don Bosko, Zogui Zi, Rr Muhamet Gjollesha, 21 Dhjetori (pjeserisht), Reparti Ushtarak, Paskuqan, Babrru.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !