Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Tiranë - OST
December 16, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Tiranë

Për stakim ne kushte avarie mbi eleminim e problematikave te shfaqura ne dalje te izolatoreve 20kV te celesit 20kV te TR3 ne nenstacionin Tirana 1

OST sh.a. njofton se në datën 17 Dhjetor 2020 do  te Stakohet dhe tokezohet AT1 120MVA,  220/110/35kV (20kV) ne N/stacionin Tirana 1 220kV, stakim rreth 5’ te Celesit 20kV te AT1 120MVA 220/110/20kV, kycjen e Celesit 20kV te Seksionimit, nga ora 00:00’ deri ne oren 00:05’,  dhe stakim rreth 5’ te Celesit 20kV te Seksionimit, e kycje te Celesit 20kV te AT1 120MVA 220/110/20kV, nga ora 02:00’ deri ne oren 02:05’.

Ngarkesa perballohet nga TR4 e fuqise 63MVA 220/20kV. Fidrat 20kV A1, A2, A3, A6, A9, A10, A13, A14, A21, A22, 355, 356, do te kene stakim per dy here rreth nga 5’, per kalimin e ngarkeses per ndryshimin e skemes.

 

Zonat per dy here nga rreth 5’ ne Rrethin Tirane / Rr Siri Kodra,  Bajram Curri, Frigoriferi, Mine Peza, 8 Marsi, Mehmet Brocaj, Rr Ferit Xhajko, Gjon Buzuku, Ibrahim Buzhiqi, 5 Maji( pjeserisht),  Medreseja, Shkolla Memeceve, Konsumi Gjere, Niko Avrami, Allias,  Halil Beka, Njazi Meka, Serat, Spitali Nene Tereza, Shik, Ikeda,  Spitali Ushtarak, Privat Edil Centro, Univers AL, Rr Besa, Rr e Dibres,

(zona prane Elektro Mjekesores),Televizionet brenda Kinstudios,  Konkord, Paskuqan, Babrru.

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !