Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Krujë - OST
April 21, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Kurbin dhe Krujë

Për remont të planifikuar të Linjës 220kV dyfishe Vau Dejës – Tirana 1, me masë sigurie stakimin e Linjës 6kV të Fidrave, në datën 21 Prill 2020 nga ora 08:30 deri në orën 15:30

OST sh.a. njofton se në datën 21 Prill 2020 nga ora 08:30 deri në orën 15:30 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit F2 në N/Stacionin Mamurras, masë sigurie për punimet e Linjës 220kV dyfishe Vau Dejës – Tirana 1, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

Kurbin: Fushe Mamurras, Biznese ne Autostrade, Karburant Eri.

OST sh.a. njofton se në datën 21 Prill 2020 nga ora 08:30 deri në orën 15:30 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit F12 Fush Krujë në N/Stacionin Fush Krujë, masë sigurie për punimet e Linjës 220kV dyfishe Vau Dejës – Tirana 1, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

Krujë: Fshat Fush Kruje, Rruga Krujes, Lagja e Burgut, Kodra Celeve, Lagja Delvineve, Kastriot Ri, Kastriot Vjeter, Adem Gjeli, Arrameras, Vath.

OST sh.a. njofton se në datën 21 Prill 2020 nga ora 08:30 deri në orën 15:30 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit F8 Rinas në N/Stacionin Fush Krujë, masë sigurie për punimet e Linjës 220kV dyfishe Vau Dejës – Tirana 1, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

Krujë: Fshatrat: Larushk, Zeze, Verjon, Mukje, Grepse, Kurcaj, Nikel, Shelqet, Magaze.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !