Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kurbin - OST
May 13, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Kurbin

Për remont të planifikuar të Linjës 220kV Fang – Tiranë, me masë sigurie stakimin e Linjës 6kV të Fidrit F14 “Milot” në N/Stacionin Laç 2, në datën 14 maj 2020 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datën  14 maj,  në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit F14 “Milot” në N/Stacionin Lac2, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

Kurbin: Fshatrat Milot, Mali Bardhë, Shete, Skuraj, Mal Milot dhe Ujësjellësi Milot.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !