Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Kolonjë - OST
July 17, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Kolonjë

Për remont të planifikuar sipas planit grafik të Linjave 110kV dhe të Trakteve të tyre përkatëse , në datën 20 Korrik 2020 nga ora 09:00 deri në orën 15:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 20 Korrik 2020 nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të stakohen: Linja 110kV Korcë – Ersekë; Trakti 110kV i kësaj Linje në N/Stacionit Korcë, Linja 110kV Ersekë – Hec Langaricë dhe Linja 110 kV Përmet – Hec Langaricë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Ersekë, Mollas, si dhe HEC-et  dTreska 1, 2, 3, Qarr, Qafe zeze, Langarice si edhe disa zona:

 

në Rrethin Kolonjë: Komuna Mollas, Antenat Erseke, Fshatra te Ish Komunave Mollas, Clirim dhe Vithkuq, Hec-et Treska,Qarr, Qafe Zeze, Fshatra te Ish Komunave Qender, Mollas, Novosele,Barmash, N/prefektura, Bashkia Erseke, Gjimnazi, Policia, Spitali, Poliklinika, Leskovik, Ujesjellesi Qytet Erseke, Antenat telecom Erseke.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !