Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Elbasan - OST
June 25, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për remont të planifikuar të Zbarrave 110kV të Seksionit të I-rë, në n/Stacionin Cërrik, për zëvendësimin e transformatorit të tensionit të këtyre zbarrave, në datat 26 dhe 27 Qershor 2020

OST sh.a. njofton se në datën 26 Qershor 2020 nga ora 09:00 deri në orën 10:00 dhe në datë 27 Qershor 2020 nga ora 06:00 deri në orën 07:00 do  të stakohen Zbarrat 110kV të Seksionit të I – rë në N/Stacionin Cërrik, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike Hec – i Banjë, Fidrat 6kV të N/Stacionet Cerrik, si dhe N/stacionet Belsh, e Perparim, si edhe disa zona :

 

Elbasan: Belesh, lagjet : Tafan,  Pep, Shtith, Dervish, Seferan, Trojas, Shkendi, Qafe Shkalle, Perroi i Zi, Kom. Rrase fshatrat: Rrase e Siperme, Rrase e poshtme, Shegas, Pajalli, Shoshke, Hyste, Pokgjen, Abaz, Shkoz, Stanaj, Cepe, Merhoj, Hyse, Ish Komuna Perparim, Bicaj, Garrunje, Lisnaj, Ish Komuna Pajov, Bishqem, Cacabez, Cengele, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Lolaj, Vidhas-Halgjer, Ish Komuna Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celehakaj, Ish Komuna Sheze, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Bashkia, Telekomi, Spitali, Capanaj, Palaj, Grumbullimi, Qyteti Cerrik: lagjet Nr. 1, 2, 3, lagjet Kamame, SMT, ish Komuna Gostime, fshati Malasen.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !