Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Elbasan - OST
October 15, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Elbasan

Për remont të planifikuar të Zbarrare 110kV të Seksionit të I-rë dhe të II-të në N/Stacionin fibër, Me orar të spostuar për shkak të kërkesës nga Drejtoria e Spitaleve dhe Biznesit), në datën 16 Tetor 2020 nga ora 13:00 deri në orën 15:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 16 Tetor 2020 nga ora 13:00 deri në orën 15:00 do  të stakohen Zbarrat 110kV të seksionit të I-rë në N/Stacionin Fibër,  si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Fiber, Fidrat J02, J15, pa mundesi unazimi, dhe Fidrat 6kV si edhe disa zona:

 

në Rrethin Elbasan:  Pompa Uji ,Frigoriferi, Ujesjellsi Kraste, ( Ujesjelles) Fshati Mengel, Zona Kraste, Komuna Labinot Fushe, Biznese, Komuna Godolesh, Qerret, Labinot Mal, Fshatrat Godolesh, Labinot Mal, Griqan , Guri Zi,Ura Lizes, Karburanti, Pompa Kllogjeri, Biznese, Serice, Xibrake,Lagja 11 Nentori, Gjykata, Prokuroria.

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !