Operatori i Sistemit te Transmetimit

Njoftim për konsumatorët Durrës - Shijak - OST
July 3, 2020 Fabiano Shehu

Njoftim për konsumatorët Durrës – Shijak

Për kryerjen e zhvendosjes së kapatës, duke u koordinuar me testimet e Traktit në N/Stacion Sallmone, të Linjës 110kV të rë Sallmonë (Sukth), në datën 07 Korrik 2020 nga ora 06:00 deri në orën 14:00

  • OST sh.a. njofton se në datën 07 Korrik 2020 nga ora 06:00 deri në orën 14:00 do të stakohet Linja 110kV Rrazhbull – Sallmone (Sukth), si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Sallmone (Sukth) si edhe disa zona:

 

Durrës – Shijak: Shijak, Breg Lumi, Punishte, Komunale, Zona Ferme Sukth, Hidrovori, (Lagjia e Stallave), 4 Rruget, Biznes gjate autostrades, Maminas – Shijak, S.M.T-ja, Grumbullimi, Maminasi, Sallmone, Gjiri i Lalezit, Kompleksi Lura, Shenavlash.

 

  • OST sh.a. njofton se në datën 07 Korrik 2020 nga ora 06:00 deri në orën 14:00 do të stakohet Linja 35kV Shijak – Fllakë, dhe stakim i Linjës 6kV të Subjektit privat “ Kompleksi Gjoka”, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike zona:

 

Shijak: “Kompleksi Gjoka”.

 

 

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !