Z. Drenova në takim me homologun e tij në Kosovë, Z. Shala

Për stakim të detyruara për të normalizuar skemën pas ngritjes së shtyllave të dëmtuara, të linjës Bushat 2 –  Lezhë, në datë 01/03/2019 nga ora 14:00 deri në orën 15:00
March 1, 2019
Për remont të planifikuar të linjave Tiranë – Elbasan, në datë 04/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
March 3, 2019

Z. Drenova në takim me homologun e tij në Kosovë, Z. Shala


Administratori i OST, Z.Skerdi Drenova dhe ekipi drejtues i OST sh.a pritën në takim Kryeshefin Ekzekutiv të Operatorit të Sistemit të Transmetimit Kosovë (KOSTT) Z.Ilir M. Shala dhe ekipin e tij.

Në këtë takim u fol për bashkëpunimin e deritanishëm ndërmjet dy kompanive, shkëmbimin e përvojave të ekipeve të mirëmbajtjes dhe operimit, si dhe integrimin e një tregu të përbashkët energjitik.

Krahaj kësaj, OST shprehu gadishmërinë maksimale për të mbështetur KOSTT, për t’u bërë pjesë e Evropës Kontinentale si zonë e pavarur kontrolli.

2
2
sr1
sr1
222
222
Albanian
Facebook
Instagram
YouTube