Vizitë në Nënstacionin Tirana 2 me studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës

Për stakim në gjendeje emergjente për eliminim kontakti të dobët, Të Linjës 110kV Komsi Burrel – HEC Cërrunjë (Klos) në datën 09/05/2019 nga ora 16:00 deri në orën 17:30
May 8, 2019
Njoftim për stakim në gjendeje emergjente për eliminim kontakti të dobët, Të Linjës 110kV Komsi Burrel – HEC Cërrunjë (Klos) në datën 10/05/2019 nga ora 13:00 deri në orën 14:30
May 10, 2019

Vizitë në Nënstacionin Tirana 2 me studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës

 

Vizitë në Nënstacionin Tirana 2, me studentët e Universitetit Politeknik të Tiranës, të cilët nisën praktikën mësimore pranë OST sh.a, Njësia Operative Tiranë .

Ata u njohën më nga afër me ambjentet dhe pjesët përbërëse të Nënstacionit si dhe ndoqën disa momente nga remonti i planifikuar i zbarrave 110kV që po kryhej nga brigada e mirëmbajtjes së Njësisë Operative Tiranë.

Duke i uruar suksese, besojmë që kjo praktikë do të jetë një eksperiencë e vyer për “inxhinierët e rinj” .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube