Operatori i Sistemit te Transmetimit

Administrator i OST sh.a. - OST
December 15, 2019 webdev

Administrator i OST sh.a.

Skerdi Drenova

Diplomuar me titullin “Inxhinier Mekanik” pranë Universitetit Politeknik të Tiranës dhe specializuar për “Web Master” në Humber College në Toronto/Canada.

Z. Drenova e nisi karrieren e tij në vitin 1996 pranë Institutit të Sigurimeve Shoqërore, si përkthyes i gjuhës angleze pranë grupit të konsulentëve të Bankës Botërore për të vazhduar më tej me një eksperiencë prej 18 vitesh (1997-2015) si drejtues i lartë në fushën e prodhimit, prezantimit, menaxhimit dhe implementimit të inovacioneve të medias televizive.

Për rreth 11 vite ka mbajtur postin e Zv/Drejtorit të Përgjithshëm në Televizionin Top Channel.

Në vitin 2015 merr detyrën e Kryeinspektorit të Inspektoriatit të Mbrojtjes së Territorit (IMT) në Bashkinë e Tiranës. Post i mbajtur me përkushtim deri ne vitin 2018.

Në datë 21.01.2019 me vendimin nr. 60/1 të Këshillit Mbikqyrës të OST sh.a. Z.Skerdi Drenova emërohet Administrator i OST sh.a.