Punime për shtrirjen e përcjellësve në Linjën Laç 1 – Laç 2, në datat 18-19/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00

Njoftim për Shtyp për stakim të domosdoshëm për riparim të fibrës optike të linjës HEC Vau Dejës – HEC Ashta 1, në datë 14/02/2019 nga ora 09:00 deri në orën 18:00
February 13, 2019
Punime për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Lushnje, në datë 20/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
February 20, 2019

Punime për shtrirjen e përcjellësve në Linjën Laç 1 – Laç 2, në datat 18-19/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00

 

Për vazhdimin e punimeve rehabilituese në linjën Laç 1 – Laç 2, në datat 18-19/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00, si masë sigurie do të stakohet dhe tokëzohet Fidri Pirro2 në N/Stacionin Laç 2.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike disa zona në Rrethin e Kurbinit në datat 18-19/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube