Njoftim për Shtyp për punime për shtrimin e fibrës optike në Linjën Burrel – Elbasan, në datat 04-05/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30

Njoftim për shtyp për punime rehabilituese të linjës Shkopet – Laç, më datë 25/01/2019 nga ora 12:00 deri më 17:00 dhe 26-27/01/2019 nga ora 08:00 deri më 13:00
January 24, 2019
Njoftim për Shtyp për punime për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Ibë, në datë 06/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
February 5, 2019

Punime për shtrimin e fibrës optike në Linjën Burrel – Elbasan,  në datat 04-05/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30 

Në kuadër të punimeve për shtrimin e fibrës optike të Linjës Burrel – Elbasan, në datat 04-05/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30 do të stakohet dhe tokëzohet linja Burrel – Elbasan, me masë sigurie stakim dhe tokëzim të linjës 6kV të Fidrit F8 Funar në N/Stacionin Çimento Elbasan.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit në këto data, do të mbeten pa energji elektrike disa zona në Rrethin e Elbasanit në intervalin kohor 08:00-16:30.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube