Punime për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Lushnje, në datë 20/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Punime për shtrirjen e përcjellësve në Linjën Laç 1 – Laç 2, në datat 18-19/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00
February 17, 2019
Teknologjia fotovoltaike, MIE diskuton masat për përshtatjen optimale me rrjetin
February 20, 2019

Punime për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Lushnje,  në datë  20/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 

 

Në kuadër të punimeve për instalimin e sistemit të matjes në N/Stacionin Lushnje, në datë 20/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 6kV në N/Stacionin Lushnje.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Lushnje si dhe disa zona në Rrethin e Lushnjes në datë 20/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

 

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube