Për stakimin në kuadër të shtrimit të fibrës optike të Linjës 220kV Burrel – Elbasan, me masë sigurie stakimin e Linjës 10kV të Fidrit F7 në N/Stacionin Ibë, në datat 24-25 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30

Për stakimin e Linjës 110kV Kuçovë – Kajan, për zëvendësimin e izolatorëve të dëmtuar të kësaj linje, në datën 24 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 23, 2019
Invitation for Prequalification Lot 1: Overhead Lines
May 24, 2019

Për stakimin në kuadër të shtrimit të fibrës optike të Linjës 220kV Burrel – Elbasan, me masë sigurie stakimin e Linjës 10kV të Fidrit F7 në N/Stacionin Ibë, në datat 24-25 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30

 

OST sh.a. njofton se në datat 24 dhe 25 Maj në intervalin kohor 08:00-16:30  do të stakohet Linja 10kV të Fidrit F7 në N/Stacionin Ibë, masë sigurie për Linjën 220kV Burrel – Elbasan,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Tiranë: Zona e Krrabes, Fshatrat Kllojke, Rozavera, Pashkashesh, Fravesh.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube