Për stakimi të Linjës 110kV Laç 2 – Lezhë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë, në datë 07 Qershor 2019 nga ora 04:00 deri në orën 05:00

Për stakimi për realizimin e punimeve përfundimtare të Rehabilitimit të Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, me stakim të Linjës 110kV Lacç 1 – Fush Kuqe dhe të Linjës 110kV Kashar – Laç 1, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00
June 5, 2019
Për stakimi të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kajan, në kuadër të rikonstruksionit të anës 110kV të N/Stacionin Kajan, në datë 10 Qershor 2019 nga ora 09:00 deri në orën 18:00
June 6, 2019

Për stakimi të Linjës 110kV Laç 2 – Lezhë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë,në datë 07 Qershor 2019 nga ora 04:00 deri në orën 05:00

 

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 07 Qershor në intervalin kohor 04:00-05:00 do të stakohet   Linja 110kV Laç 2 – Lezhë dhe stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë,  si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni  Lezhë si dhe disa zona:

në Rrethin Lezhë: Qytet Lezhe, Bashkia, Lagjia Gurra, Spitali, Policia, fabrika Eurofish, Zejmen, Tresh, Manati, Markatomaj, Pllane, Berzane, Koder Mulliri, SMT, lagjia Ish bonifikimi, Ishull Lezhe, Barbulloje, Hidrovori balldre, Shengjin, Rana e hedhme, Kenalle, Lagjet Skenderbeg, Frutore, Kune, Kodermarlekaj, Sheher, Lagjia Shaljan, Rreze Mali, Hidrovori Grykezeze, Malsi, Gryke Manati, Vain, Merqi, Rraboshte, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishte, Troshan, Krajn, Gjader, Balldre, Torovice, Grash, Mabe, Dajc, Dragushe, Fabrik peshku, Ujesjellesi Barbulloj, Gocaj, Hidrovorin Ishull, Fabrike Tulla.

Ndërsa në intervalin kohore dy herë nga 5 min 04:00- 04:05 dhe 05:00 – 05:05 do të stakohet Linja 110kV Bushat 2 – Lezhë, datë 07 Qershor, si rrjedhoj dy here nga 5 min do te mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Bushat 1 si dhe disa zona:

në Rrethin Shkodër: Ish-komuna’’Bushat’’ fshatrat: Bushat, Ashte, Kosmaç, Melgushe, Ranxa, Mali Jushit.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube