Për stakimi për realizimin e punimeve përfundimtare të Rehabilitimit të Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, me stakim të Linjës 110kV Lacç 1 – Fush Kuqe dhe të Linjës 110kV Kashar – Laç 1, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00

Për remont të planifikuar të Zbarrave 35 kV të Seksionit të II-të në N/Stacionin Elbasan 220kV, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
June 5, 2019
Për stakimi të Linjës 110kV Laç 2 – Lezhë dhe të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Lezhë, në datë 07 Qershor 2019 nga ora 04:00 deri në orën 05:00
June 6, 2019

Për stakimi për realizimin e punimeve përfundimtare të Rehabilitimit të Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, me stakim të Linjës 110kV Lacç 1 – Fush Kuqe dhe të Linjës 110kV Kashar – Laç 1, në datë 06 Qershor 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 06 Qershor në intervalin kohor 09:00-17:00 do të stakohet  Linja 110kV Laç 1 – Fush Kuqe,  si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet  Rrile, Fush Kuqe, Hidrovoret Droje-Shellinze, si dhe Pompat e Ujesjellesit Fush Kuqe, subjekti Vata Metal si dhe disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

në Rrethin Lezhë: Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

OST sh.a. njofton se në datën 06 Qershor në intervalin kohor 09:00-17:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Fshat Laç në N/Stacionin Laç1, masë sigurie për rehabilitimin e Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fshati Lac.

OST sh.a. njofton se në datën 06 Qershor në intervalin kohor 09:00-17:00 do të stakohet Linja 6kV të Fidrit Ujësjellësi në N/Stacionin Laç1, masë sigurie për rehabilitimin e Linjës 110kV Laç 1 – Skuraj,  si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kurbin: Ujesjellesi Laç.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube