Për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Plasmas, për fillimin e punimeve të rehabilitimit të anës 110kV në N/Stacionin Plasmas, në datën 20/04/2019 nga ora 00:00 deri në orën 05:00

Për stakim të domosdoshëm për riparim të Thikës 110kV të Linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në N/Stacionin Kavajë, në datën 19/04/2019 nga ora 03:00 deri në orën 05:00
April 18, 2019
Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Arrëz – HEC Lumezi – Reps, në datë 23/04/2019
April 20, 2019

Për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Plasmas,për fillimin e punimeve të rehabilitimit të anës 110kV në N/Stacionin Plasmas,   në datën 20/04/2019 nga ora 00:00 deri në orën 05:00

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 20 Prill në intervalin kohor 00:00-05:00  do të stakohen: Linja 110kV Fier – Plasmas; Linja 110kV Plasmas – Kavajë si dhe stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Plasmas, si rrjedhojë në intervalin kohor 00:00-05:00 mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Plasmas, Hysgjokaj dhe Lushnje si dhe disa zona:

në Rrethin Lushnje: Ish Komuna Hysgjokaj, Kupas, Ish Komuna Ballagat, Ballagat, Xibrake, Manasufaj, Matjan, Gjuzaj, Gjyshaj, Ish Komuna Karbunare e Vogel, Zgjane, Skilaj, Murriz, Kurtine, Canakaj, Karbunar e Madhe, Lagjet Xhevdet Nepravishta, Skender Libohova,  Ish Kom Plug, Golem, Lagja 18 Tetori, Loni Dhamo, Ish Komuna Kolonje, Saver, Bishqethem, Gorre, Lumth, Kamcisht, Rrapez, Pirre, Spitali Lushnje,

Ish Komuna Krutje, Lifaj, Arrez, Ngurrez, Zhym, Kadiaj, Arrez, Barbullinje, Ish Komuna Fiershegan, Stan Karbunare, Kocaj, Sejmenas, Qerret, Kosove e Vogel, Cinar, Thane, Murriz, Kashtebardhe, Biznese ne qytet, Kongresi i Lushnjes, Policia, Prokuroria, Gjykata, Bashkia, Gafurr Muco, Clirim, Kinoteatri, Stadiumi, Albtelekom, Kisha Ortodokse, Reifeissen Bank, Kadri Qystri, Ish Komuna Golem, Shegas, Allprenaj, Hajdaraj, Kasharaj, Ish Komuna Dushk, Konjat, Thanasaj, Gramsh, Zham, Ujesjellesi i Qytetit.

 

Për kryerjen e veprimeve operative për stakim të Çelësit 35kV të Linjës Plasmas – Mertish, në kuadër të rehabilitimit të anës 110kV në N/Stacionin Plasmas, në datën 20 Prill në intervalet kohore  00:00-00:05 dhe 05:00-05:05 (2 herë nga 5 min)  do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Ardenice, Libofshe, Karavasta, Mertish si dhe disa zona në:

në Rrethin Lushnje: Ish Komunat Remas, Gradishte, Kolonje,fshatrat : Babunje, Gungas, Kryekuq, Fier seman, Karavasta, Kamenice, Spolate, Mehallez, Bubullime, Eskaj, Bitaj, Drenge, Gjonas, Halilaj, Kemishtaj, Mertish, Goricaj, Sopez, Ferras, Senez.

Hidrovori dhe Sektori Lagunes Karavasta, Ish Komuna Kolonje: Fshatrat Ardenice, Vajkan, Kolonje, si dhe subjektet private: fabrika e miellit “Mulliri Arte, ”, “Ikona” fabrika e tullave, dhe subjekti privat Ralbon Shpk (Qender Tregetare AOOS),

në Rrethin Fier: Ish komunat Libofshe dhe Agim.

 

Për kryerjen e veprimeve operative për stakim të Linjës 35kV Plasmas – Divjak, në kuadër të rehabilitimit të anës 110kV në N/Stacionin Plasmas, në datën 20 Prill në intervalet kohore  00:00-00:05 dhe 05:00-05:05 (2 herë nga 5 min)  do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Divjake, Ballaj dhe subjektet private Elkos, AFT, si dhe disa zona në:

në Rrethin Lushnje: Sulzotaj. Shenepremte, Bishcukas, Plazh Divjake, Spitali, Hidrovori, Pishat Divjake, Ish Komunat Grabian, Terbuf, Xeng, Mize, Zharnec, Dushk, Can, Stravec, Germenj, Hallvaxhias, Bregas, Bishcukas, Cerme, Nafta dhe Gazi.

në Rrethin Kavajë: Ballaj, Zhabjak, Corum, Beden, Kryevidh, Greth, Spille, hidrovor, Plazhi Gjeneralit.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube