Për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Librazhd, për fillimin e punimeve të rehabilitimit të anës 110kV të N/Stacionit Librazhd, në datë  02/05/2019 nga ora 05:00 deri në orën 12:00

Njoftim për shtyp – Linja 110 kV Ulez – Shutri – Kurbnesh, ne daten 27/04/2019 nga ora 15:00’ deri ne oren 16:00’
April 27, 2019
Për stakim në kuadër të shtrimit të fibrës optike të Linjës 220kV Burrel – Elbasan, me masë sigurie stakimin e Linjës 6kV të Fidrit F8 Funar në N/Stacionin Cimento Elbasan, në datat  02-03/05/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30
May 1, 2019

Për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Librazhd, për fillimin e punimeve të rehabilitimit të anës 110kV të N/Stacionit Librazhd, në datë  02/05/2019 nga ora 05:00 deri në orën 12:00

 

OST sh.a. njofton se në datë 02 Maj, në intervalin kohor 05:00-12:00 do të  stakohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Librazhd, si dhe Linjat 110kV Fibër – Librazhd dhe Perrenjas – Librazhd,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/stacioni Librazhd dhe Hec-et Rapun 1, 2, 3, 4 si dhe disa zona:

në Rrethin Librazhd: Kom. Orenje, Fshatrat: Ballgjin, Dranovice, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Zona Industriale, Ushtaraku, Ajrore Spitali, Frigoriferi, Fshatrat: Babje, Buzgar, Drapata Hotolisht, Dragostunje, Ferrë, Frarë Hotolisht, Gurekuqe dhe Heci / Xhyrë, Gafërr, Fushe Bushe, Dedashmet, Gurorja,  Mirak Katund, Polis, Damjan, Qendër, Rrumbullak, Sheshe, Skode, Vale, Antena AMC, Fabrika Cigareve, Turizmi, Zona Industriale, Stacioni I Trenit Qytet, Arrëz Gizaresh, Balëz, Boravë, Borici, Brazdaj, Gizavesh, Spitali Qytet, Fabrika.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube