Për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë, për eleminimin e problematikave, në Thikat e Zbarrave e të Linjës, në Traktin 110kV në N/Stacionin Kuçovë, të Linjës 110kV Kuçovë – Berat Burdullias, në datën 28 Maj 2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00

Për remont të planifikuar të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Shkozet, në datën 28 Maj 2019 nga ora 00:00 deri në orën 03:00
May 27, 2019
Për stakim në kuadër të shtrimit të fibrës optike të Linjës 220kV Burrel – Elbasan, me masë sigurie stakimin e Linjës 10kV të Fidrit F7 në N/Stacionin Ibë, në datat 30-31 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30
May 28, 2019

Për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë, për eleminimin e problematikave, në Thikat e Zbarrave e të Linjës, në Traktin 110kV në N/Stacionin Kuçovë, të Linjës 110kV Kuçovë – Berat Burdullias, në datën 28 Maj 2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00

 

OST sh.a. njofton se në datë 28 Maj në intervalin kohor 02:00-05:00  do të stakohen Zbarrat  dhe Trakti 110kV në N/Stacionin Kuçovë, të Linjës 110kV Kuçovë – Berat Burdullias, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Kucove, Kombinat Berat, Uznove, Berat Burdullias, Tec Kucove, Polican, Bogove, Corovode e re, Corovode Vjeter, si dhe Hec-et: Bogove, Nishove, Vertop, Faqekuq 1, 2, Vlushe, Ujaniku 1, 2, Dobrenje, Skrapar, Corovode si dhe disa zona:

në Rrethin Skrapar: Bargullas, Nishove, Novaj, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Ujesjellesit Poliçan, Mbrakull, Terpan, Torozhan, Bashkia Poliçan, Furra Celikut, Uzina Polican, Spitali Polican, Ish Spitali Vjeter, Vodafon, Tuneli, Qyteti Skrapar, Policia, Frigoriferi, Konservat, Çerenisht, Nishice, Veleshnje, Ujesjellesi Sharove, Potom, Çepan, Backe, Kreshove, Lepan, Leshnje, Gjorgove, Tomorrice, Turizmi, Spitali Çorovode, Ujesjellesi Çorovode, Telekomi, Store, Verzhezhe, Munushtire, NSHN, Konservat, Kakruk, Vendreshe, Spathare, Krorez, Stacioni Pompave, Dobrushe, Bogove.

në Rrethin Berat: Lagja Clirim, Lagja Gorrice, Qender Berat, Lagja Deshmoret e kombit, Posta, Turizmi, Lagjet Barrikade, Deshmoret e kombit, 22 Tetori, 8 Nentori, Mangalemi, Pallti Kultures, Lagja Kala, lagja Ylli Kuq, Ambulanca, Burgu i ri Berat, Lagja Kushtrim,  L.10 Korriku, Befotrofi, Gjykata, Bashkia Berat, Spitali i ri, Industria,

Oficerat, Lagjet Donika Kastrioti, Jani Vruho, 30 Vjetori, Komunale, Lagja Uznove, Pyjorja, Materniteti Ri, Komunat Velabisht, Rroshnik, Vodice, Fshatrat: Bregas, Duhanas, Kostren, Spitali Rajonal Berat, Subjektet Matuka, Alba Text, Prodhim kepucesh, Alba Kolor, “Fab mielli agri food”, Kazazi, Komunat Velabisht, Fshatrat: Remanic, Starove, Komunat Otllak, Lumas, Fshatrat: Morave, Orizaj, subjekti “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Pularia, Mobileri Kushi, Cener SHPK, Matuka 2, Sidneji Ushqimore.

në Rrethin Kuçovë: Ura vajgurore, Komuna Sinje, Hidrovori, Ujesjellesi, Policia, Komunat Perondi, Poshnje, Kozare, Fshatrat: Tapi, Ciflik, Gege, Avaleas, Lagjet Postobllok, Ferma Partizani, Arrez, Ciflik, Kozare, Koraqet, Dhanet, Tafallaret,

Tolanjaket, Subjektet Katermaja, Pellumb Zyla, Lagjia Tafi Skendo, Uzina Mekanike Naftes, Fier-Mimar, Bozok, Salc-Kozare, Ferras, Rrogozet, Sallanjaket, Lagjet Polovine, Drize, Kaldaja, Fshatrat Frasher, Dikater, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Spitali, Kinemaja, Teci, Zdrave, 1 Maji, Teknikumi, Blloku, Fshati Guri Bardhe.

Ndërsa, për intervalin dy here nga 5 min do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Ciflik, Pobrat, Matke, si dhe disa zona:

në Rrethin Kuçovë: / Komuna Poshnje. Fshatrat: Gorice, Syzes, Malas-Grop, Banaj, Gajd, Sheq, Sheq-Gajd, Vokopol, Skrevan, Lagjet: Qylet, Pellumbas, Qamic, Gllavanjaket, Protoduaret, Kumaraket, Qatot, Goric, Poshnje vogel, Poshnje madhe,

Manastir, Cobot, Sinjaret, Guraj, Dervishet, Sulaj, Xhelo, Ndermarja e Ujrave Kucove.

në Rrethin Berat: Komuna Kutalli, Drenovice, Samatice, Rerza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanice.

në Rrethin Fier: Fshatra: Velmish, Kurjan, Mbrs, Vlosht,  Ngjeqar, Driz, Driz Vidhisht, Qyteti I Roskovecit, Strum.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube