Për stakim të domosdoshëm për riparim të Thikës 110kV të Linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në N/Stacionin Kavajë, në datën 19/04/2019 nga ora 03:00 deri në orën 05:00

Inaugurohet përfundimi i projektit të zgjerimit të N/Stacionit të Hec Koman.
April 17, 2019
Për stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Plasmas, për fillimin e punimeve të rehabilitimit të anës 110kV në N/Stacionin Plasmas, në datën 20/04/2019 nga ora 00:00 deri në orën 05:00
April 18, 2019

Për stakim të domosdoshëm për riparim të Thikës 110kV të Linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në N/Stacionin Kavajë, në datën 19/04/2019 nga ora 03:00 deri në orën 05:00.

 

OST sh.a. njofton se në datën 19 Prill në intervalin kohor 03:00-05:00  do të stakohet Linja 110kV Kavajë – Rrazhbull dhe Zbarrat 110kV të vjetra në N/Stacionin Kavajë,  si rrjedhojë në intervalin kohor 03:00 – 05:00 mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Golem dhe Fidrat (F4, F5, F6, F8) 20kV; (F1, F2, F3, F4, F5, F6) 6kV dhe Fidrat 6kV të N/Stacionit Kavajë e vjetër, si dhe disa zona:

në Rrethin Kavajë: Golem Qender, Seferaj, Mali Robit, Stan i ri, Qerret, Posta e Policise, Breg Deti, Hotel Malvina, Stacion i Trenit Golem, Shkembi Kavajes, Kastrati,

Golem plazh, Viena, Miami Beach, Kompleksi Xixa.

Qerret, Stan i ri, Karpen, Kanaparaj, Kryezi, Lispatros, Harizaj, Kryluzaj, Germenj, Cikallesh, Mushnik, Zanbish, Levonje, Bago, Kalaja Turres, Cete, Momel, Helmas, Mengaj, Lize, Vorrozen, Luz i vogel, Luz i madh, Hajdaraj.

Ndërsa në intervalin kohor 03:00 – 03:05 dhe 05:00 – 05:05 ( dy herë nga 5 min) mbeten pa energji elektike N/Stacioni Rrogozhinë si dhe disa zona:

në Rrethin Kavajë: Rrogozhin, Sinaballaj, Karine, Dragonj, Rozenj, Senametaj, Lagjia Katier, Pompat Karine, Bishti Zhurit, Gose, Kalush, Lekaj, Methasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Gjysenkonie, Ujesjellsi Rrogozhin, Ujsellsi Cerm, firma Teqja, Burgu Rrogozhin, Firma MEGGLE.

Dhe Subjektet Plasbao, Fabrike Mielli Tare, Kompleksi Pallateve Habilaj, Klaida shpk, Pallatet Albuiling.

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube