Për stakim të domosdoshëm në N/Stacionin Kavajë, në datë 17/04/2019 nga ora 03:00 deri në orën 05:00

Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në datën 17/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00
April 16, 2019
Inaugurohet përfundimi i projektit të zgjerimit të N/Stacionit të Hec Koman.
April 17, 2019

Për stakim të domosdoshëm në N/Stacionin Kavajë, në datë  17/04/2019 nga ora 03:00 deri në orën 05:00

 

OST sh.a. njofton se në datë 17 Prill, në intervalin kohor 03:00-05:00 do të  stakohen  Zbarrat 110kV të vjetërat në N/Stacionin Kavajë si dhe stakim të linjës 110kV Kavajë –Plasmas, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 6kV në N/Stacionin Kavajë e vjetër  si dhe disa zona:

në Rrethin Kavajë: Qerret, Stan i ri, Karpen, Kanaparaj, Kryezi, Lispatros, Harizaj, Kryluzaj, Germenj, Cikallesh, Mushnik, Zanbish, Levonje, Bago, Kalaja Turres, Cete, Momel, Helmas, Mengaj, Lize, Vorrozen, Luz i vogel, Luz i madh, Hajdaraj.

Ndërsa në intervalin kohor 03:00 – 03:05 dhe 05:00-05:05 (dy herë nga 5 min) do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Rrogozhinë si dhe disa zona:

në Rrethin Kavajë:  Rrogozhin, Sinaballaj, Karine, Dragonj, Rozenj, Senametaj, Lagjia Katier, Pompat Karine, Bishti Zhurit, Gose, Kalush, Lekaj, Methasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Gjysenkonie, Ujesjellsi Rrogozhin, Ujsellsi Cerm, firma teqja, burgu Rrogozhin, Firma MEGGLE.

Subjeket: Plasbao, Fabrike Mielli Tare, kompleksi pallateve Habilaj, Klaida shpk, Pallatet Albuiling.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube