Për stakim të detyruara për të normalizuar skemën pas ngritjes së shtyllave të dëmtuara, të linjës Bushat 2 –  Lezhë, në datë 01/03/2019 nga ora 14:00 deri në orën 15:00

Për stakim në urgjencë të linjës Laç 2 – Lezhë, në datë 25/02/2019 nga ora 15:30 deri në orën 16:45.
February 25, 2019
Z. Drenova në takim me homologun e tij në Kosovë, Z. Shala
March 1, 2019

Për stakim të detyruara për të normalizuar skemën pas ngritjes së shtyllave të dëmtuara, të linjës Bushat 2 –  Lezhë, në datë 01/03/2019 nga ora 14:00 deri në orën 15:00

Për stakim të detyruara për të normalizuar skemën pas ngritjes së shtyllave të dëmtuara, të linjës Bushat 2 –  Lezhë, në datë 01/03/2019 nga ora 14:00 deri në orën 15:00 do të stakohet dhe tokëzohent linja Bushat 2 – Lezhë.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Bushat 1 si dhe disa zona në Rrethin e Shkodrës, në datë 01/03/2019 nga ora 14:00 deri në orën 15:00.

Numri i konsumatorëve që mbeten pa energji: 2005 Abonentë.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube