Për stakim për kalimin në traktet përfundimtare të tyre, të Linjës 110kV Fush Krujë – Laç 1 dhe të Linjës 110kV Laç 1 – Fush Kuqe, në datat  27-28 Maj 2019

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë, në datën 27 Maj 2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00
May 24, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Tirana 1 (Zogu Zi), Kavajë, në datat  28-31 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 27, 2019

Për stakim për kalimin në traktet përfundimtare të tyre, të Linjës 110kV Fush Krujë – Laç 1 dhe të Linjës 110kV Laç 1 – Fush Kuqe, në datat  27-28 Maj 2019

OST sh.a. njofton se në datën 27 Maj, në intervalin kohor 09:00-11:00 do të stakohet Linja 110kV Laç1 – Fush Kuqe, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Rrile, Fush Kuqe, Hidrovoret Droje-Shellinze, Pompat e Ujesjellesit Fush Kuqe, subjekti Vata Metal si dhe disa zona:

në Rrethin Kurbin: Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

në Rrethin Lezhë: Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

OST sh.a. njofton se në datën 27 Maj, në intervalin kohor 09:00-14:00 do të stakohet Linja 110kV Fush Krujë – Laç1, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Mamurras si dhe disa zona:

në Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

OST sh.a. njofton se në datat 27 dhe 28 Maj, në intervalin kohor 05:00-05:05 do të stakohet Linja 220kV Tirana 1 – Fush Krujë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike dy herë nga 5 min N/Stacionet Fush Krujë, Krujë, Mamurras dhe një hërë nga 5 min N/Stacionet Rrile, Fush Kuqe, Hidrovoret Droje-Shellinze, si dhe Pompat e Ujesjellesit Fush Kuqe, subjekti Vata Metal si dhe disa zona:

në Rrethin Krujë (dy herë nga 5 min): Qytetin Fushe Kruje, Ashan,

Ura Gjoles, Fshatrat (Larushke, Tapize, Shelqet, Nikel, Verion, Grete, Kercaj, Goran, Zeze, Fushe Kruje- Rinas( pjeserisht)) Burgu Fushe Kruje, Privat/ Fabrika Tullave, Fshat Fushe Kruje, Arameras, Kodra Qeleve, Fshatrat (Borizan, Thuman, Derven, Gramez, Bregui Lumit, Grize ), Pompat e Ujesjellsit Durres, Fshati Brrok, Fshatrat: Halil, Kasalle, Zall, Makaresh), Privat/ Gurore, Fshatrat (Luz, Bilaj, Mergjin, Hasan, Ura Gjoles, Budell, Bubq, Dari, Mazhe e Madhe, Mallkuç, (Firma Ital Koli), Serat Private. Qyteti Lagjet: Barosh, Perlat, Emiraj, Berbere, Mece, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia, Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, Zona Kraste, Pengile, Reparti Ushtarak, Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze, Malsia Kruje, Spitali, Antenat, Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh, Kampi Pionereve.

në Rrethin Kurbin (dy herë nga 5 min): Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

në Rrethin Kurbin (një herë nga 5 min): Fush Kuqe Qender, Kisha- Gurrez, Privat, Tufzimi, Patok, Ujesjellsi Fushe-Kuqe, Qender F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni.

në RrethinLezhë (një herë nga 5 min): Rrile: Gryk Lumi (Kom. Shenkoll), Barbulloje, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkolle, Hidrovoret Droje, Tale.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube