Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacionit Uzina Dinamo, në datat  12-13/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për remont të planifikuar të Linjës Laç1 – Fush Kuqe, në datë  11/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
March 10, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacioneve Grapsh dhe Libofshë, në datat  12-15/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
March 10, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacionit Uzina Dinamo, në datat  12-13/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

OST sh.a. njofton se për arsye instalimi të sistemit të matjes, në datat 12-13/03/2019, në intervalet kohor 08:00 – 16:00 për shkak të punimeve që do të kryhen në N/Stacionin Uzina Dinamo do të mbeten pa energji elektrike disa zona në Rrethin e Tiranës.

Datë 12/03/2019 në intervalet kohor 08:00 – 16:00 zonat që mbeten pa energji elektike në Rrethin e Tiranës janë: Rruga Jordan Misja, (Ish Perim Patatet), Ish Uzina Dinamo, Rruga Siri Kodra, Don Bosko, Zona pranë N/Stacionit 220kV, Zona Shinave të Trenit, Paskuqan, Zona mbrapa Spitalit Ushtarak, Zona Parkut të Autobuzave, Bathore Lagjet 2, 3, 5, 2000 Apartamentet, Rr Vangjel Noti, Zona pranë Ish Kombinatit Josif Pashko, Kodër Kamëz, Insitut Kamëz, Rruga Jordan Misja.

Datë 13/03/2019 në intervalet kohor 08:00 – 16:00 zonat që mbeten pa energji elektike në Rrethin e Tiranës janë:  Edil Center, Paskuqan 2, Babrru (pjesërisht), Zona e Kodrës së Kuqe, Bathore, Paskuqan, Private Cosmoplastik.

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube