Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacionit Uzina Dinamo, në datat  05-06/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacionit Povelc dhe Mertish, në datat  04 dhe 07/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
March 3, 2019
Për stakim për punime të domosdoshme në linjën Fierzë – Hec Dardhe, në datë 06/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00
March 5, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacionit Uzina Dinamo, në datat  05-06/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

Për arsye instalimi të sistemit të matjes, në datat 05-06/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 6kV në N/Stacionin Uzina Dinamo.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike disa zona në Rrethin e Tiranës në datat  05-06/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube