Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacionit Povelc dhe Mertish, në datat  04 dhe 07/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për remont të planifikuar të linjave Tiranë – Elbasan, në datë 04/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
March 3, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacionit Uzina Dinamo, në datat  05-06/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
March 3, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacionit Povelc dhe Mertish, në datat  04 dhe 07/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

Për arsye instalimi të sistemit të matjes, në datë 04/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 6kV në N/Stacionin Povelce dhe në datë 07/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Mertish.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Povelce si dhe disa zona në Rrethin e Fierit në datë  04/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 dhe në datë 07/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të mbetën pa energji disa zona në Rrethin e Lushnjes.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube