Stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në N/Stacionet Vorë dhe Valias, në datat  26/02/2019 – 01/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për remont të planifikuar të linjës Fierzë – Hec Dardhë, në datë  26/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 18:00
February 25, 2019
Për remont të planifikuar të Zbarrave në N/Stacionin Metalurgji 2,  në datë  27/02/2019 nga ora 08:30 deri në orën 15:00
February 25, 2019

Stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në N/Stacionet Vorë dhe Valias, në datat  26/02/2019 – 01/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për arsye instalimi të sistemit të matjes, në datë 26/02/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Vorë;

Në datë 27/02/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 6kV në N/Stacionin Vorë;

Në datë 28/02/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 6kV seksioni i II- të në N/Stacionin Valias;

Në datë 01/03/2019 në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 6kV seksioni i I-rë në N/Stacionin Valias .

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit në këto data, do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Vorë dhe Valiaj si dhe disa zona në Rrethin e Tiranës, nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube