Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacioneve Hoxhare, Pojan dhe Përmet, në datat  25/02/2019 – 01/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Grupet e OST në Rajonin Verilindor, pavarësisht kushteve të vështira, duke punuar për eleminimin e avarive të shkaktuara nga moti i keq.
February 23, 2019
Për remont të planifikuar të linjës Fierzë – Hec Dardhë, në datë  26/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 18:00
February 25, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat të N/Stacioneve Hoxhare, Pojan dhe Përmet, në datat  25/02/2019 – 01/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

 

Për arsye instalimi të sistemit të matjes, në datë 25/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Hoxhare; në datë 27/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 6kV në N/Stacionin Pojan dhe në datë 01/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Përmet .

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Pojan dhe Hoxhare si dhe disa zona në Rrethet: Fier dhe Përmet në datat  25/02/2019; 27 /2/2019 dhe 01/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube