Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit  Tirana 1, në datën 17 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 

Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Durrës dhe Ballaj, në datat 14-15 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 13, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë dhe Kavajë, në datat 22-24 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 22, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit  Tirana 1, në datën 17 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 

 

OST sh.a. njofton se në datën 17 Maj në intervalin kohor 08:00-16:00  do të stakohen Zbarrat 6kV të Seksionit të III-të në N/Stacionin Tirana 1 (Zogu Zi),  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Tiranë: Pallati Sportit Asllan Rusi, Pallatet prane karburant Kastratit tek Zogu I Zi, Rruga Artan Lenja, Zona prane ish fushes se aviacionit, Zona Laprake, Rr. Pandi Dardha, Rr. Mati Logoreci, Rr. Vangjel Note, Spitali Ushtarak.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube