Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Shkozet, në datë 22/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për Shtyp – Për stakim të domosdoshëm të linjës Kalimash – Kukës, në datë 21/02/2019 nga ora 09:00 deri në orën 12:00
February 20, 2019
Stakim të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Rubik, në kuadër të implementimit të projektit të rehabilitimit, në datat  22/02/2019 -24/02/2019
February 21, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Shkozet, në datë 22/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00.

 

Për arsye instalimi të sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Shkozet, në datë 22/02/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00 do të stakohen dhe tokëzohen Zbarrat 6kV në N/Stacionin Shkozet.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike disa zona në Rrethin Durrës – Shijak në intervalin kohor 08:00-16:00.

Ju Falenderojmë për mirëkuptimin !

 

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube