Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6 kV të N/Stacioneve Tec Kombinat dhe Karbit, në datat 09 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 kV të N/Stacioneve Ardenicë dhe Divjakë në datat 09 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
April 9, 2019
Për punime të domosdoshme në Linjën 220kV Vau Dejës – Tiranë, me stakim për masë sigurie të Linjave 10kV të Fidrave në N/Stacionin Lezhë e Rrile, në datat 09 – 10/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
April 9, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes,në Fidrat 6 kV të N/Stacioneve Tec Kombinat dhe Karbit,në datat  09 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datë 09 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Çelësat 6kV të Fidrave 6kV seksioni i parë në N/Stacionin Tec Kombinat, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 6kV seksioni i parë në N/Stacionin Tec Kombinat, si dhe disa zona:

në Rrethin Tiranë: Energjitika, Yzberisht, Tec.

OST sh.a. njofton se në datë 10 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Çelësat 6kV të Fidrave 6kV seksioni i dytë në N/Stacionin Tec Kombinat, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 6kV seksioni i dytë në N/Stacionin Tec Kombinat, si dhe disa zona:

në Rrethin Tiranë: Subjektet Private Freeëing, Eurotrade, Fshatrat: Kasalle, Vishaj, Damjan, Prush.

OST sh.a. njofton se në datë 11 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarat 6kV në N/Stacionin Karbit, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Tiranë: Rr Siri Kodra (pjeserisht), Rr Dibres pjeserisht, Uzina Dinamo e Vjeter, Magazinat  e Tregtise, OMT, Kimike Bora, Privat Loxha Zona e Babrruse, Privat Ajka, Private Bojra, Fabrika Buke, Perxhola, Artistikja, Rr Riza Cerova.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube