Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10kV të N/Stacioneve Radhimë dhe Orikum në datat  14 dhe 17 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Njoftim për stakim në gjendeje emergjente për eliminim kontakti të dobët, Të Linjës 110kV Komsi Burrel – HEC Cërrunjë (Klos) në datën 10/05/2019 nga ora 13:00 deri në orën 14:30
May 10, 2019
Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Durrës dhe Ballaj, në datat 14-15 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 13, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10kV të N/Stacioneve Radhimë dhe Orikum në datat  14 dhe 17 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datën 14 Maj në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Rradhimë,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni  Rradhimë si dhe disa zona:

në Rrethin Vlorë: Rradhime, Tragjas, Dukat, Fshat Dukat, Llogara, Jonufer, Orikum, Shen Thanase.

OST sh.a. njofton se në datën 17 Maj në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Orikum,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni  Orikum si dhe disa zona:

në Rrethin Vlorë: Baza Ushtarake Pashaliman.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube