Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 kV të N/Stacionit Bunec, në datë 12/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për punime të domosdoshme në Linjën 220kV Vau Dejës – Tiranë, me stakim për masë sigurie të Linjave 10kV të Fidrave në N/Stacionin Lezhë e Rrile, në datat 09 – 10/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
April 9, 2019
Për remont të planifikuar të Autotransformatorëve 1 dhe 2 në N/Stacionin Sharrë, në datën 16/04/2019
April 15, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 kV të N/Stacionit Bunec, në datë  12/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datë 12 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të  stakohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Bunec, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike  N/Stacioni Bunec, si dhe disa zona:

në Rrethin Sarandë: Borsh, Coraj, Ftere, Piqeras, Lukove, Sasaj.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube