Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 kV të N/Stacioneve Ardenicë dhe Divjakë në datat 09 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Mbi punimet e Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, me masë sigurie stakim Linje e Fidrash, e spostuar për shkak  të kushteve të rënda atmosferike, në datat  15-18/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 17:00
April 9, 2019
Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6 kV të N/Stacioneve Tec Kombinat dhe Karbit, në datat 09 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
April 9, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes,në Fidrat 10 kV të N/Stacioneve Ardenicë dhe Divjakë  në datat  09 – 11/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

OST sh.a. njofton se në datë 09 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen  Zbarrat 10kV në N/Stacionin Ardenicë si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 10kV në N/Stacionin Ardenicë  si dhe disa zona:

në Rrethin Lushnje: Ish Komuna Kolonje: Ardenice, Vajkan, Kolonje.

 

OST sh.a. njofton se në datë 10 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen  Zbarrat 10kV Seksioni i dytë në N/Stacionin Divjakë si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 10kV Seksioni i dytë në N/Stacionin Divjakë si dhe disa zona:

në Rrethin Lushnje: Plazh Divjake, Spitali, Hidrovori, Pishat, Bashkia Divjake.

 

OST sh.a. njofton se në datë 11 Prill, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen  Zbarrat 10kV Seksioni i parë në N/Stacionin Divjakë si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 10kV Seksioni i parë në N/Stacionin Divjakë si dhe disa zona:

në Rrethin Lushnje: Ish Komunat Grabian, Terbuf, Sulzotaj, Shenepremte, Xeng, Mize, Zharnec, Dushk, Can, Stravec,  Germenj, Hallvaxhias, Bregas, Bishcukas, Cerme, Ndermarja Nafte-Gazi.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube