Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Tirana 1 (Zogu Zi), Kavajë, në datat  28-31 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

Për stakim për kalimin në traktet përfundimtare të tyre, të Linjës 110kV Fush Krujë – Laç 1 dhe të Linjës 110kV Laç 1 – Fush Kuqe, në datat  27-28 Maj 2019
May 26, 2019
Për remont të planifikuar të Linjës 110kV Cërrik – Belsh, në datën 29 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 27, 2019

Për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 10 dhe 6kV të N/Stacioneve Rrogozhinë, Tirana 1 (Zogu Zi), Kavajë, në datat  28-31 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 29 Maj, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 10kV në N/Stacionin Rrogozhinë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Kavajë: Rrogozhin, sinaballaj, Karine, Dragonj, Rozenj, Senametaj, Lagj Katier, Pompat Karine, bishti zhurit, gose, kalush, lekaj, Met’hasanaj, Hemenrai, Thartor, Rrostej, Damarkaj, Gjysenkonie, Ujsjellsi Rrogozhin, Firma Teqja, Ujsellsi Cerme, Burgu Rrogozhin, fima MEGGLE.

OST sh.a. njofton se në datën 28 Maj, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarrat 6kV në N/Stacionin Kavajë dhe Celësat 6kV te Fidrave F9, F10 dhe F11, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 6kV në N/Stacioni Kavajë si dhe disa zona:

në Rrethin Kavajë: Qerret, Stan i ri, Karpen, Kanaparaj, Kryezi, Lispatros, Harizaj, Kryeluzaj, Germenj, Cikallesh, Mushnik, Zanbish, Levonje, Bago, Cete, Kalaja Turres, Momel, Helmas, Mengaj, Lize, Vorrozen, Luz i Vogel, Luz i Madh, Hajdaraj.

OST sh.a. njofton se në datën 31 Maj, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarat 6kV të Seksionit të tretë në N/Stacionin Tirana 1 (Zogu Zi), si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Tiranë: Pallati Sportit Asllan Rusi, Pallatet prane karburant Kastratit tek Zogu I Zi, Rruga Artan Lenja, Zona prane ish fushes se aviacionit, Zona Laprake, Rr. Pandi Dardha, Rr. Mati Logoreci, Rr. Vangjel Note, Spitali Ushtarak.

OST sh.a. njofton se në datën 30 Maj, në intervalin kohor 08:00-16:00 do të stakohen Zbarat 6kV të Seksionit të parë dhe të dytë në N/Stacionin Tirana 1 (Zogu Zi), si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike disa zona:

në Rrethin Tiranë: UEM, Rr. Bab Rexha, Fabrika Biskotave, Pallati Sportit Partizani, Rr Muamet Gjollesha, Rr. Kongresi i Lushnjes, Rr. Ndre Mjeda, Mine Peza, Manastiri Ri, Don Bosko, Konviktet e Studentit, Ambulana qendrore, Zona rreth Pallatit te Kultures, pjesa e shkolles se Partise, Rr. E Durrsit, Rr. Muamet Gjollesha, Fusha Aviacionit, Blloku i Ambasadave.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube