Për stakim e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Fush Krujë, për zëvendësimin e Thikës 110kV në N/Stacionin Fush Krujë, të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, në datat 07-08 Qershor 2019

Për stakimi të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kajan, në kuadër të rikonstruksionit të anës 110kV të N/Stacionin Kajan, në datë 10 Qershor 2019 nga ora 09:00 deri në orën 18:00
June 6, 2019
Për stakim të domosdoshëm të Zbarrave 110kV të Seksionit të II-të në N/Stacionin Jagodinë, në datën  10 Qershor 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00
June 9, 2019

Për stakim e Zbarrave 110kV në N/Stacionin Fush Krujë,për zëvendësimin e Thikës 110kV në N/Stacionin Fush Krujë,  të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, në datat 07-08 Qershor 2019

 

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 07 Qershor në intervalin kohor 05:00-05:30 dhe në datën 08 Qershor  në intervalin kohor 05:00-06:00 do të stakohet Linja 110kV Tirana 1 – Fush Krujë dhe Zbarrat 110kV në N/Stacionin Fush Krujë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Krujë, Fush Krujë si dhe disa zona:

në Rrethin Krujë: Qytetin Fushe Kruje, Ashan, Ura Gjoles, Fshatrat (Larushke, Tapize, Shelqet, Nikel, Verion, Grete, Kercaj, Goran, Zeze, Fushe Kruje- Rinas (pjeserisht)) Burgu Fushe Kruje, Fabrika Tullave, Fshat Fushe Kruje, Arameras, Kodra Qeleve, Fshatrat (Borizan, Thuman, Derven, Gramez, Bregui Lumit, Grize ), Pompat e Ujesjellsit Durres, Brrok, Halil, Kasalle, Zall, Makaresh, Gurore, Luz, Bilaj, Mergjin, Hasan, Ura Gjoles, Budell, Bubq, Dari, Mazhe e Madhe, Mallkuç, (Firma Ital Koli), Serat Private, Qyteti Lagjet: Barosh, Perlat, Emiraj, Berbere, Mece, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia, Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, Zona Kraste, Pengile, Reparti Ushtarak, Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze, Malsia Kruje, Spitali, Antenat, Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh, Kampi Pionereve.

Ndërsa për intervalin dy herë nga 5 min, në datën 07/06/2019 nga ora 05:00’ deri në orën 05:05’, në datën 07/06/2019 nga ora 05:25’ deri në orën 05:30’ dhe në datën 08/06/2019 nga ora 05:00’ deri në orën 05:05’, në datën 08/06/2019 nga ora 05:55’ deri në orën 06:00’, do të mbeten pa nergji elektrike  N/Stacioni Mamurras si dhe disa zona:

 

në Rrethin Kurbin: Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade rras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube