Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Cërrik dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, të Linjës 110kV Elbasan 220kV – Fibër, në datën 20 Qershor 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00

Njoftim për stakim në N/Stacion Rubik 110/35/6 kV (montimi i tabelave emërtuese të Linjave dhe Zbarrave), në datën 18 Qershor 2019 nga ora 06:00 deri në orën 09:00
June 17, 2019
Për remont të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, në datat 19 dhe 21 Qershor 2019 nga ora 05:00 deri në orën 05:05
June 17, 2019

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Cërrik dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, të Linjës 110kV Elbasan 220kV – Fibër, në datën 20 Qershor 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00

 

 

OST sh.a. njofton se në datën 20 Qershor në intervalin kohor 06:00-12:00 do të stakohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Cërrik, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Cerrik, Belsh, Perparim si dhe disa zona:

në Rrethin Elbasan: Qyteti Cerrik, Lagjet 1, 2, 3, Ferme, Shelge, Kom. Paper ( fshatrat Lugaj, Valas, Broshke, Murras, Paperr,  Ullishte, Dame, Bizhute e poshtme, Pajun, Paper Sallak, Plangarice , Kom. Pajove ( fshati Paulesh ), Kom. GjergjanFshatra: Jagodin, Muriqan, Thane, Gjonme, Kom. Shales, Shales, Xibrake, Licaj, Zherije, Allajbeg, Blade, Gjyrale, lagjet Kamame, SMT, ish Komuna Gostime, fshati Malasen, Belesh, lagjia Tafan, Pep, Shtith, Dervish, Seferan, Trojas, Shkendi, Qafe Shkalle, Perroi i Zi, Kom. Rrase fshatrat: Rrase e Siperme, Rrase e poshtme, Shegas, Pajalli,

Shoshke, Hyste, Pokgjen, Abaz, Shkoz, Stanaj, Cepe, Merhoj, Hyse, Ish Komuna Perparim, Bicaj, Garrunje, Lisnaj, Ish Komuna Pajov, Bishqem, Cacabez, Cengele, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Lolaj, Vidhas-Halgjer, Ish Komuna Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celehakaj, Ish Komuna Sheze, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Bashkia, Telekomi, Spitali, Capanaj, Palaj, Grumbullimi,

Ndërsa për intervalin kohorë dy herë nga 5 min do të mbetën N/stacionet Radio, Gramsh, Banje dhe Cerrunje, dhe Hec-et Sotiraj, Lenie, Kabash, Tervol si dhe disa zona:

në Rrethin Elbasan: Fshati Cekin, Uzina Cekin, Lagjet Xhile Lici, 18 Gushti, Holta, Konvikti, Lagjia Oficerave, Trashovice, Lagjia llapushaj, Ish Komuna Tunje, Kushove, Pishaj, Skenderbegas, Kodovjat, Ujesjellsi Shemriz, Ish Komuna Pishaj, Lagjia Sporti 1, Sporti 2, Lagjia Kocaj, Lagjia e Parkut, Kodovjat, Komuna Kukur, Skenderbegas,

Lenie, Ceruje Posht, Qerret, Komuna Sult, Tunje, Fshatra: Kukucove, Katerlis, Kuterqar, Dushan, Zgjup (koder, fushe), Porocan, Zavaline, Fshatra:Gjere, Holtas, Kabash, Katund, Kotorr, Pompa Ujesjellsi, Cing Posht, Heci/Tervol, Ish Komunat: Gostime, Shtepanje, Lengje, Ish Komuna Klos, Floq, Lamcellaret, Banje, Shushice, Ish Komuna Tregan, Shenavlash, Blerimas, Kacivel, Bizhdan, Ish Komuna Gjinar, Sterstan,

Kaferr, Valesh, kantjeri, Trunc, Lumas, Selvias, Qafe, Qyrkan, Klos, Ish Komuna Mollas, fshtrat Dasar, Mollas, Linas, Kamunah, Selit, Shkemb, Topojan, Shtermen, Mucan, Kycyk, Cikallesh, Shilbater, Gurisht.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube