Për remonte të planifikuar të linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në datën 02/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00

Për punime për Rehabilitimin e N/Stacionit Rubik, në datat  02-03/04/2019
April 1, 2019
Njoftim për punime të domosdoshme në Linjën 400kV Koman – Tirana 2d, në datën 02/04/2019 nga ora 13:00 deri në orën 16:00
April 2, 2019

Për remonte të planifikuar të linjës 110kV Kavajë – Rrazhbull, në datën 02/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 15:00

 

OST sh.a. njofton se në kuadër të remonteve të planifikuara në datë 02 Prill në intervalin kohor 09:00-15:00  do të stakohet linja 110kV Kavajë – Rrazhbull si rrjedhojë mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Golem dhe Fidrat (F4, F5, F6, F8) 20kV; (F1, F2, F3, F4, F5, F6) 6kV  si dhe disa zona:

në Rrethin Kavajë: Golem Qender, Seferaj, Mali Robit, Stan i Ri, Qerret, Posta e Policise, Breg Deti,  Hotel Malvina, Stacion i Trenit Golem, Shkëmbi Kavajës, Kastrati, Golem Plazh, Viena, Miami Beach, Kompleksi Xixa.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube