Për remont të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, në datat 19 dhe 21 Qershor 2019 nga ora 05:00 deri në orën 05:05

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Cërrik dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, të Linjës 110kV Elbasan 220kV – Fibër, në datën 20 Qershor 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00
June 17, 2019
Operatori i Sistemit të Transmetimit njofton se me daten 24/06/2019 nga ora 05:00’ deri ne oren 05:30’ do të stakohet Linja 110kV, L110-20/2 Komsi Burrel – Hec Cerrunje (Klos)
June 23, 2019

Për remont të Linjës 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, në datat 19 dhe 21 Qershor 2019 nga ora 05:00 deri në orën 05:05

 

 

OST sh.a. njofton se në datat 19 dhe 21 Qershor në intervalin kohor 05:00-05:05 do të stakohet Linja 110kV Tirana 1 – Fush Krujë, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike dy herë nga 5 min  N/Stacionet Fush Krujë, Krujë, Mamurras si dhe disa zona:

në Rrethin Krujë (dy here nga 5 min): Qytetin Fushe Kruje, Ashan, Ura Gjoles, Fshatrat (Larushke, Tapize, Shelqet, Nikel, Verion, Grete, Kercaj, Goran, Zeze, Fushe Kruje- Rinas( pjeserisht)) Burgu Fushe Kruje, Privat/ Fabrika Tullave, Fshat Fushe Kruje, Arameras, Kodra Qeleve, Fshatrat (Borizan, Thuman, Derven, Gramez, Bregui Lumit, Grize ), Pompat e Ujesjellsit Durres, Fshati Brrok, Fshatrat: Halil, Kasalle, Zall, Makaresh), Privat/ Gurore, Fshatrat (Luz, Bilaj, Mergjin, Hasan, Ura Gjoles, Budell, Bubq, Dari, Mazhe e Madhe, Mallkuç, (Firma Ital Koli), Serat Private. Qyteti Lagjet: Barosh, Perlat, Emiraj, Berbere, Mece, Burgu, Pazari, Reparti Ushtarak, Qendra e qytetit, Bashkia, Policia, Spitali, Fabrika Kepuceve, Telekomi, Turizmi, Zona Kraste, Pengile, Reparti Ushtarak, Lagjet Gezim Zeneli, Hoxhe, Abaze, Malsia Kruje, Spitali, Antenat, Fshatrat: Brunz Mali, Ranze, Isake, Fabrike Druri, Kroi Madh, Kampi Pionereve.

Dhe në Rrethin Kurbin (dy here nga 5 min): Bashkia Mamurras, Fushe Mamurrasi, Bizneset ne Autostrade Mamurras, Abulena, Karburant Eri, Lagja Demokracia, Lagja Re; ish-komuna Thumane, Dukagjin, Zhej, Ujesjellsi Mamurras.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube