Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Shkozet, në datën 27 Maj 2019 nga ora 00:00 deri në orën 03:00

Invitation for Prequalification Lot 2: Substations
May 24, 2019
Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë, në datën 27 Maj 2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00
May 24, 2019

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Shkozet, në datën 27 Maj 2019 nga ora 00:00 deri në orën 03:00

 

OST sh.a. njofton se në datë 27 Maj në intervalin kohor 00:00-03:00  do të stakohen Zbarrat 110kV të Seksionit të parë në N/Stacionin Shkozet,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 6kV F23, F24, F25, F26, F31 si dhe disa zona:

në Rrethin Durrës – Shijak: Rruga Azis Shkupi, Fllake Shijak, Arapaj, Rrazhbull, Rruga Ibrahim Kodra, Ish keneta, Rruga e Dibres.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube