Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë, në datën 27 Maj 2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Shkozet, në datën 27 Maj 2019 nga ora 00:00 deri në orën 03:00
May 24, 2019
Për stakim për kalimin në traktet përfundimtare të tyre, të Linjës 110kV Fush Krujë – Laç 1 dhe të Linjës 110kV Laç 1 – Fush Kuqe, në datat  27-28 Maj 2019
May 26, 2019

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionin Kuçovë,në datën 27 Maj 2019 nga ora 02:00 deri në orën 05:00

 

 

OST sh.a. njofton se në datë 27 Maj në intervalin kohor 02:00-05:00  do të stakohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Kuçovë,  si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet  Kucove, Kombinat Berat, Uznove, Berat Burdullias, Tec Kucove, Polican, Bogove, Corovode e re, Corovode Vjeter, si dhe Hec-et: Bogove, Nishove, Vertop, Faqekuq 1, 2, Vlushe, Ujaniku 1, 2, Dobrenje, Skrapar, Çorovode si dhe disa zona:

në Rrethin Skrapar: Bargullas, Nishove, Novaj, Provonik, Kalluç, Serat Poliçan, Ujesjellesit Poliçan, Mbrakull, Terpan, Torozhan, Bashkia Poliçan, Furra Celikut, Uzina Polican, Spitali Polican, Ish Spitali Vjeter, Vodafon, Tuneli, Qyteti Skrapar, Policia, Frigoriferi, Konservat, Çerenisht, Nishice, Veleshnje, Ujesjellesi Sharove, Potom, Çepan, Backe, Kreshove, Lepan, Leshnje, Gjorgove, Tomorrice, Turizmi, Spitali Çorovode, Ujesjellesi Çorovode, Telekomi, Store, Verzhezhe, Munushtire, NSHN, Konservat, Kakruk, Vendreshe, Spathare, Krorez, Stacioni Pompave, Dobrushe, Bogove.

në Rrethin Berat: Lagja Clirim, Lagja Gorrice, Qender Berat, Lagja Clirim, Lagja Deshmoret e kombit, Posta, Turizmi, Lagjet Barrikade, Deshmoret e kombit, 22 Tetori, 8 Nentori, Mangalemi, Pallti Kultures, Lagja Kala, lagja Ylli Kuq, Ambulanca, Burgu i ri Berat, Lagja Kushtrim,  L.10 Korriku, Befotrofi, Gjykata, Bashkia Berat, Spitali i ri,

Industria, Oficerat, Lagjet Donika Kastrioti, Jani Vruho, 30 Vjetori, Komunale, Lagja Uznove, Pyjorja, Materniteti Ri, Komunat Velabisht, Rroshnik, Vodice, Fshatrat: Bregas, Duhanas, Kostren, Spitali Rajonal Berat, Subjektet Matuka, Alba Text, Prodhim kepucesh, Alba Kolor, “Fab mielli agri food”, Kazazi, Komunat Velabisht, Fshatrat: Remanic, Starove, Komunat Otllak, Lumas, Fshatrat: Morave, Orizaj, subjekti “Marlotex”, Fabrika e Sallamit, Zona Industriale Berat, Pularia, Mobileri Kushi, Cener SHPK, Matuka 2, Sidneji Ushqimore.

në Rrethin Kuçovë: Ura vajgurore, Komuna Sinje, Hidrovori, Ujesjellesi, Policia, Komunat Perondi, Poshnje, Kozare, Fshatrat: Tapi, Ciflik, Gege, Avaleas, Lagjet Postobllok, Ferma Partizani, Arrez, Ciflik, Kozare, Koraqet, Dhanet, Tafallaret,

Tolanjaket, Subjektet Katermaja, Pellumb Zyla, Lagjia Tafi Skendo, Uzina Mekanike Naftes, Fier-Mimar, Bozok, Salc-Kozare, Ferras, Rrogozet, Sallanjaket, Lagjet Polovine, Drize, Kaldaja, Fshatrat Frasher, Dikater, 11 Shkurti, Llukan Prifti, Spitali, Kinemaja, Teci, Zdrave, 1 Maji, Teknikumi, Blloku, Fshati Guri Bardhe.

Ndërsa dy herë nga 5 min do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Ciflik, Pobrat, Matke si dhe zonat në:

në Rrethin Kuçovë: Komuna Poshnje Fshatrat: Gorice, Syzes, Malas-Grop, Banaj, Gajd, Sheq, Sheq-Gajd, Vokopol, Skrevan, Lagjet: Qylet, Pellumbas, Qamic, Gllavanjaket, Protoduaret, Kumaraket, Qatot, Goric, Poshnje vogel, Poshnje madhe, Manastir, Cobot, Sinjaret, Guraj, Dervishet, Sulaj, Xhelo, Ndermarja e Ujrave Kucove.

në Rrethin Berat: Komuna Kutalli, Drenovice, Samatice, Rerza, Nafta, Pobrat, Çukalat, Slanice.

në Rrethin Fier: Fshatra: Velmish, Kurjan, Mbrs, Vlosht, Ngjeqar, Driz, Driz Vidhisht, Qyteti I Roskovecit, Strum.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube