Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, e të Linjës110kV Elbasan 220kV – Metalurgji 3- Fibër, në datat 08 -09 Korrik

Njoftim mbi stakimin e Linjave të Tensioni të Lartë dhe të Mesëm, për punime të Linjës 110kV Skuraj – Laç 1, në datat 08 – 09 Korrik 2019 nga ora 09:00 deri në orën 17:00
July 4, 2019
Njoftim per shtyp, per stakim te detyruar ne kushte avarie, te L110-22/2 Tirana 1 220kV – Uzina Traktori, per eliminimin e nje kontakti te dobet
July 5, 2019

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe të Traktit 110kV në N/Stacionin Fibër, e të Linjës110kV Elbasan 220kV – Metalurgji 3- Fibër, në datat 08 -09 Korrik

 

OST sh.a. njofton se në datën 08 Korrik në intervalin kohor 09:00-13:00 do të stakohen Zbarrat 110kV Seksioni i I-rë si dhe stakim të Çelësit 110 kV Seksionues në N/Stacionin Metalurgji 3, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacioni Metalurgji 3 si dhe disa zona:

në Rrethin Elbasan:  Biznese, Privat DOKO, Lamcja, Zona Katundi Ri, Ish Komuna Bradashesh, Asfaltimi, Zona Kombinatit Metalurgjik (Kabin Ajrore) Kantjer Prodhimi, Pr Fatos Hoxha, Skrapi, Budo Gaz, Shampo, Api Shpk.

ST sh.a. njofton se në datën 09 Korrik në intervalin kohor 06:00-12:00 do të stakohen Zbarrat 110kV në N/Stacionin Cërrik, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike N/Stacionet Cerrik, Belsh, Perparim dhe Hec- i Banjë si dhe disa zona:

në Rrethin Elbasan:  Qyteti Cerrik, lagjet 1, 2, 3, Ferme, Shelge, Kom. Paper ( fshatrat Lugaj, Valas, Broshke, Murras, Paperr, Ullishte, Dame, Bizhute e poshtme, Pajun, Paper Sallak, Plangarice , Kom. Pajove ( fshati Paulesh ), Kom. GjergjanFshatra: Jagodin, Muriqan, Thane, Gjonme, Kom. Shales, Shales, Xibrake, Licaj, Zherije, Allajbeg, Blade, Gjyrale, lagjet Kamame, SMT, ish Komuna Gostime, fshati Malasen, Belesh, lagjia Tafan, Pep, Shtith, Dervish, Seferan, Trojas, Shkendi, Qafe Shkalle, Perroi i Zi, Kom. Rrase fshatrat: Rrase e Siperme, Rrase e poshtme, Shegas, Pajalli, Shoshke, Hyste, Pokgjen, Abaz, Shkoz, Stanaj, Cepe, Merhoj, Hyse, Ish Komuna Perparim, Bicaj, Garrunje, Lisnaj, Ish Komuna Pajov, Bishqem, Cacabez, Cengele, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Lolaj, Vidhas-Halgjer, Ish Komuna Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celehakaj, Ish Komuna Sheze, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Bashkia, Telekomi, Spitali, Capanaj, Palaj, Grumbullimi.

Ndërsa për intervalin kohorë dy herë nga 5 min do të mbeten pa energji elektrike N/Stacionet Radio, Gramsh, Banje, Cerrunje, dhe Hec-et Sotiraj, Lenie, Kabash, Tervol, si edhe disa zona:

në Rrethin Elbasan:  Fshati Cekin, Uzina Cekin, Lagjet Xhile Lici, 18 Gushti, Holta, Konvikti, Lagjia Oficerave, Trashovice, Lagjia llapushaj, Ish Komuna Tunje, Kushove, Pishaj, Skenderbegas, Kodovjat, Ujesjellsi Shemriz, Ish Komuna Pishaj, Lagjia Sporti 1, Sporti 2, Lagjia Kocaj, Lagjia e Parkut, Kodovjat, Komuna Kukur, Skenderbegas, Lenie, Ceruje Posht, Qerret, Komuna Sult, Tunje, Fshatra: Kukucove, Katerlis, Kuterqar, Dushan, Zgjup (koder, fushe), Porocan, Zavaline, Fshatra:Gjere, Holtas, Kabash, Katund, Kotorr, Pompa Ujesjellsi, Cing Posht, Heci/Tervol, Ish Komunat: Gostime, Shtepanje, Lengje, Ish Komuna Klos, Floq, Lamcellaret, Banje, Shushice, Ish Komuna Tregan, Shenavlash, Blerimas, Kacivel, Bizhdan, Ish Komuna Gjinar, Sterstan, Kaferr, Valesh, kantjeri, Trunc, Lumas, Selvias, Qafe, Qyrkan, Klos, Ish Komuna Mollas, fshtrat Dasar, Mollas, Linas, Kamunah, Selit, Shkemb, Topojan, Shtermen, Mucan, Kycyk, Cikallesh, Shilbater, Gurisht.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube