Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe Fibër, në datën 16 Korrik 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00

Njoftim për remont të planifikuar sipas planit grafik të Linjës 110kV Burrel – Ulëz, në datën 10 Korrik 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
July 9, 2019
Për remont në linjen 110 kV Fush Arrez – Kalimash në date 17 dhe 19-20/07/2019
July 16, 2019

Për remont të Zbarrave 110kV në N/Stacionet Cërrik, Metalurgji 3 dhe Fibër,në datën 16 Korrik 2019 nga ora 06:00 deri në orën 12:00

 

OST sh.a. njofton se në datën 16 Korrik në intervalin kohor 06:00-12:00 do të stakohen Zbarrat 110kV  në N/Stacionin Cërrik, si rrjedhojë do të mbetet pa energji elektrike Hec-i Banje N/stacionet Cerrik, Belsh, dhe Perparim si dhe disa zona:

në Rrethin Elbasan: Qyteti Cerrik, Lagjet 1, 2, 3, Ferme, Shelge, Kom. Paper ( fshatrat Lugaj, Valas, Broshke, Murras, Paperr, Ullishte, Dame, Bizhute e poshtme, Pajun, Paper Sallak, Plangarice , Kom. Pajove ( fshati Paulesh ), Kom. GjergjanFshatra: Jagodin, Muriqan, Thane, Gjonme, Kom. Shales, Shales, Xibrake, Licaj, Zherije, Allajbeg, Blade, Gjyrale, lagjet Kamame, SMT, ish Komuna Gostime, fshati Malasen, Belesh, lagjia Tafan, Pep, Shtith, Dervish, Seferan, Trojas, Shkendi, Qafe Shkalle, Perroi i Zi,

Kom. Rrase fshatrat: Rrase e Siperme, Rrase e poshtme, Shegas, Pajalli, Shoshke, Hyste, Pokgjen, Abaz, Shkoz, Stanaj, Cepe, Merhoj, Hyse, Ish Komuna Perparim, Bicaj, Garrunje, Lisnaj, Ish Komuna Pajov, Bishqem, Cacabez, Cengele, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Lolaj, Vidhas-Halgjer, Ish Komuna Gjocaj, Bardhas, Kurtaj, Osmanshej, Rrumbullak, Celehakaj, Ish Komuna Sheze, Algjinaj, Pekishte, Korthnek, Vasha, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Bashkia, Telekomi, Spitali, Capanaj, Palaj, Grumbullimi.

Ndërsa për periudhën kohore 2 herë nga 5 min do të mbeten pa energji elektrike N/stacionet Radio, Gramsh, Banje dhe Cerrunje, dhe Hec-et Sotiraj, Lenie, Kabash, Tervol, si dhe disa zona:

në Rrethin Elbasan: Fshati Cekin, Uzina Cekin, Lagjet Xhile Lici, 18 Gushti, Holta, Konvikti, Lagjia Oficerave, Trashovice, Lagjia llapushaj, Ish Komuna Tunje, Kushove, Pishaj, Skenderbegas, Kodovjat, Ujesjellsi Shemriz, Ish Komuna Pishaj, Lagjia Sporti 1, Sporti 2, Lagjia Kocaj, Lagjia e Parkut, Kodovjat, Komuna Kukur, Skenderbegas,

Lenie, Ceruje Posht, Qerret, Komuna Sult, Tunje, Fshatra: Kukucove, Katerlis, Kuterqar, Dushan, Zgjup (koder, fushe), Porocan, Zavaline, Fshatra:Gjere, Holtas, Kabash, Katund, Kotorr, Pompa Ujesjellsi, Cing Posht, Heci/Tervol, Ish Komunat: Gostime, Shtepanje, Lengje, Ish Komuna Klos, Floq, Lamcellaret, Banje, Shushice, Ish Komuna Tregan, Shenavlash, Blerimas, Kacivel, Bizhdan, Ish Komuna Gjinar, Sterstan,

Kaferr, Valesh, kantjeri, Trunc, Lumas, Selvias, Qafe, Qyrkan, Klos, Ish Komuna Mollas, fshtrat Dasar, Mollas, Linas, Kamunah, Selit, Shkemb, Topojan, Shtermen, Mucan, Kycyk, Cikallesh, Shilbater, Gurisht.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube