Për remont të planifikuara, të Trakteve 110kV në N/Stacionet Babicë dhe Vlora 2, në datën 24/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fush Arrëz – HEC Lumezi – Reps, në datë 23/04/2019
April 20, 2019
Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Ballsh, në datë 24/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
April 23, 2019

Për remont të planifikuara, të Trakteve 110kV në N/Stacionet Babicë dhe Vlora 2, në datën 24/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00

OST sh.a. njofton se në datën 24 Prill në intervalin kohor 09:00-14:00  do të stakohen: Trakti 110kV në N/Stacionin Vlora 2 dhe Trakti 110kV në N/Stacionin Babicë të Linjës 110kV Babicë – Vlora 2;  si edhe Trakti 110kV të Transformatorit të Tensionit dhe Trakti 110kV i Seksionimit, si rrjedhojë gjatë kësaj periudhe kohore mbeten pa energji elektrike Fidrat 20kV VJ1, VJ2, VJ7 në N/stacionin Vlora 2 si dhe disa zona:

në Rrethin Vlorë: Lagjet 10 Korriku, Pavarësia, Uji Ftohtë, Pompat e Ujësjellesit, Vilat qeveritare Vlorë, Spitali psikiatrik, Çerdhja distrofike.

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube