Për remont të planifikuar të Zbarrave në N/Stacionin Metalurgji 2,  në datë  27/02/2019 nga ora 08:30 deri në orën 15:00

Stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në N/Stacionet Vorë dhe Valias, në datat  26/02/2019 – 01/03/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
February 25, 2019
Për stakim në urgjencë të linjës Laç 2 – Lezhë, në datë 25/02/2019 nga ora 15:30 deri në orën 16:45.
February 25, 2019

Për remont të planifikuar të Zbarrave në N/Stacionin Metalurgji 2,  në datë  27/02/2019 nga ora 08:30 deri në orën 15:00.

 

Në kuadër të remonteve të planifikuara, në datë 27/02/2019 nga ora 08:30 deri në orën 15:00 do të stakohen dhe tokëzohen  Zbarrat në N/Stacionin Metalurgji 2.

Nga veprimet operative në rrjetin e sistemit të transmetimit, do të mbeten pa energji elektrike N/Stacioni Metalurgji 2 si disa zona në rrethin e Elbasanit  në datë 27/02/2019 nga ora 08:30 deri në orën 15:00.

Numri i konsumatorëve që mbeten pa energji : 34 Abonentë.

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube