Për remont të planifikuar të Zbarrave 35kV në N/Stacionin Babicë,në datë  03/05/2019

Për stakim në kuadër të shtrimit të fibrës optike të Linjës 220kV Burrel – Elbasan, me masë sigurie stakimin e Linjës 6kV të Fidrit F8 Funar në N/Stacionin Cimento Elbasan, në datat  02-03/05/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:30
May 1, 2019
Njoftim për stakim fidrash për instalimin e sistemit të matjes, në Fidrat 6kV të N/Stacionit Shijak dhe Ballaj, në datat 07-08 dhe 10 Maj 2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
May 6, 2019

Për remont të planifikuar të Zbarrave 35kV në N/Stacionin Babicë,në datë  03/05/2019

 

OST sh.a. njofton se në datat 03 Maj, në intervalin kohor 05:00-05:05 do të  stakohen Zbarrat 35kV seksioni i parë në N/Stacionin Babicë, si dhe stakim të Çelësit 35 kV të Linjës TEC 1 Babicë – Tec Vlorë dhe stakim të Çelësit 35 kV të Linjës TEC 2 Babicë – Tec Vlorë , si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike gjatë intervalit kohor prej 5 min N/Stacionet Tec Vlore, Uji Ftohte, Skele si dhe disa zona:

në Rrethin Vlorë: Lagjia Pavaresia, Uji Ftohte, 10 Korriku, 2 stacione pompimi, 15 Tetori, zona prane spitalit te vjeter, Spitali Rajonal Vlore, Hajro Cakerri, Topana, Partizani, Karabashe, Isa Boletini, 29 Nentori, Prefektura, Kinoteatri, Gjykate e Rrethit Vlore, qendra Studentore, Ambulanca Qendrore, Prokuroria, Kanina.

Gjithashtu, OST sh.a. njofton se në datat 03 Maj, në intervalin kohor 05:20-05:25 do të  stakohen Zbarrat 35kV në N/Stacionin Smokthinë, të Linjës 35 kV Smokthinë – Kuç , si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike gjatë intervalit kohor prej 5 min N/Stacionet Smokthine, Amonice, si dhe Hec-i Smokthine, Subjekti Vlora Beton si dhe disa zona:

në Rrethin Vlorë: Lepenice, Brataj, Terbac, Mesaplike, Gjorme, Gumenice, Sye Kuqe, Brusnje, Kote, Ramice, Velce, Verbase, Matogjine, Boderi, Bashaje, Amonice, Nafta, Rama, Ploce, Kasaj, Vajze, Pete, Hysoverdhe, Mallkegje, Blushe, Lezhane.

 

 

 

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube