Për remont të planifikuar të Zbarrave 35kV në N/Stacionin Babicë, në datë 26/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00

Njoftim për remont të planifikuar të Linjës 110kV Fier – Jagodinë – Ballsh, në datë 24/04/2019 nga ora 08:00 deri në orën 16:00
April 23, 2019
Njoftim për shtyp – Linja 110 kV Ulez – Shutri – Kurbnesh, ne daten 27/04/2019 nga ora 15:00’ deri ne oren 16:00’
April 27, 2019

Për remont të planifikuar të Zbarrave 35kV në N/Stacionin Babicë, në datë  26/04/2019 nga ora 09:00 deri në orën 14:00

OST sh.a. njofton se në datë 26 Prill, në intervalin kohor 09:00-14:00 do të  stakohen Zbarrat 35kV seksioni i dytë në N/Stacionin Babicë, si rrjedhojë do të mbeten pa energji elektrike Fidrat 10 dhe 6kV në N/Stacionin Xhuherine si dhe disa zona:

në Rrethin Vlorë: Babic, Risili, Ceprat, Bunavi, Kerkove, Bestrove, Babic madhe, Babice vogel, Xhyerin, Inertem, Sherishte, Drashovic, Vodic, Mavroive, Lapardha, Maxhare. Llakatund, Beshisht, Shushice, Armeni, Picua.

Albanian
Facebook
Instagram
YouTube